Форум

Дата: 03.09.2012

Вложил: Дани

Заглавие: Това е!

Мила колежке,къде се изгубихте,да не би да сте извън страната:)Липсвате в общността на началните уч-ли с безценните си публикации.Вече 3 година ползвам и доразработвам чудесните ви разпределения.Вече сме и по проекта за целодневното обучение.

Отговор

—————

Дата: 08.09.2013

Вложил: Е.ГЕоргиева

Заглавие: Ре: Това е!

Почти в чужбина бях :) Имам един прекрасен син,Дани. Досега се грижех само за него ,а след седмица започвам да се грижа за други мънички душички в училище. Радвам се,че съм Ви била полезна и се надявам скоро отново да мога да публикувам нови идеи. Поздрави,Ели

Отговор

—————

Дата: 26.09.2013

Вложил: Дани

Заглавие: Ре: Ре: Това е!

Елен,привет!Радвам се,че отново те "виждам" в общността на началните учители!Колко бързо минава времето!Вече съм в "четвърти"клас:).Ти отново ли си в ПИГ?Благодаря ти много,защото през тези години ми беше пътеводната светлина в тази толкова трудна,но и обичана възпитателска работа/игрите,съветите,анализите,всичко,разбира се пречупено през моя поглед/.Понякога е нужно съвсем мъъничко да ни подскаже някой,да се закачим за идейка,от която ще излезе нещо хубаво и интересно.Имам Фб-Йорданка Иванова/Нови пазар/,ако желаеш,можеш да разгледаш снимки от изявите на нашият клас-ПИГ/цялата паралелка посещава/,където имаме не малък принос и ние възпитателите с разучаването на песни,танци и драматизации в ЗИ.Да ти е живо и здраво детенцето и само радост да носи на всички Ви!

Отговор

—————

Дата: 27.01.2014

Вложил: Elena

Заглавие: Ре: Ре: Ре: Това е!

Здравей, Дани :) Виж ме само кога си поглеждам сайта :)) За много години и много успехи в работата! Наистина вече сте големи. Опитах се да те намеря във ФБ, но нечо не ми се получи. И аз имам ФБ, но май е по-добре най напред да се свържем по пощата. Имейлът ми е:mrselenageorgieva@gmail.com
Дано да влизаш тук понякога. Поздрави, Ели

Отговор

—————

Дата: 22.11.2010

Вложил: от Мария

Заглавие: до госпожа Георгиева

госпожо
Георгиева много ви обичаме и Ви очакваме в училище!!!Чао!!!пишете ни!!!

Отговор

—————

Дата: 30.11.2010

Вложил: госпожа Георгиева

Заглавие: Ре: до госпожа Георгиева

Здравей,Мими! Много ми липсвате и вие.Нека Гого да порасне малко повече и ще яи изненадаме.Целувки специално за теб.

Отговор

—————

Дата: 19.11.2010

Вложил: eli

Заглавие: g-ja georgieva

zdr gospojo koga 6te doidete v u4ili6te mnogo mi lipsvate;( ;( ;(

Отговор

—————

Дата: 17.09.2010

Вложил: Дани

Заглавие: Разпределение-1 клас

Мила колежке,с огромно удоволствие чета вашите публикации.Откъде намирате тези чудесни игри и занимания?Доста от тях използвах през изминалата учебна година.Решила съм ,ако не възразявате да използвам разпределението за 1 клас.Много ми е интересно.Пожелавам Ви всичко добро,защото и вие сте много добър човек-това личи от компетентно и човечно поднесената информация,без помпозност,показност и изхвърляния,които са си характернички за нашего брата-даскала.Ще ви пиша пак!

Отговор

—————

Дата: 28.09.2010

Вложил: Ели Георгиева

Заглавие: Ре: Разпределение-1 клас

Здравейте , колежке. Благодаря Ви за това, че сте оценили труда ми и много се радвам, че ще ползвате разпределението. Благодаря и за пожеланията, мисля че сте добър психолог. Игрите намирам в стари книжки и в сайтове на английски. Харесвам си някоя и я пробвам как ще се приеме от децата, някои побългарявам.
На Вас желая несекващ ентусиазъм към работата през цялата година и най-стахотните хлапенца в целия град!

Отговор

—————

Дата: 08.09.2013

Вложил: Е.ГЕоргиева

Заглавие: Ре: Разпределение-1 клас

Здравейте,ДАни! Бих желала да споделите повече за работата по разпределението. Може и на електронната поща. Ще се радвам да поддържаме връзка :)

Отговор

—————





За връзка

Елена Георгиева

Асеновград 4230
ул"Захари Стоянов"7
СОУ 'Св.кн. Борис I"



   НАШЕТО УЧИЛИЩЕ

 

www.soukniazboris.info/