Форум

Дата: 22.10.2009

Вложил: Мария

Заглавие: благодарим ви

Госпожо ,мерси завсичко написано от вас за ,,Дивите котки,,.

Отговор

—————

Дата: 07.10.2009

Вложил: Мария

Заглавие: За госпожа Георгиева

Аз съм една от ученичките на госпожа Георгиева.За нея аз мога да кажа , че е много добра учителка.Това че ни разделя на отбори е много забавно,сьщо ,че играем на много игри.Сьс нея учението е много по - забавно!

Отговор

—————

Дата: 25.09.2009

Вложил: Дани

Заглавие: Това е!

Скъпа колежке,поздравявам Ви за интересния сайт! Смятам да ползвам вашия опит,защото и аз от вчера съм възпитател в ПИГ.Трудността при мен идва оттам,че ще водя слети класове 3-4 клас с деца от по 3 паралелки.Първият ми работен ден бе един малък хаос.Децата бяха претоварени с много домашни ,едва успяха да ги напишат и времето свърши.Питам се как щяха да учат по разказвателните предмети ,ако имаха такива за днес.Ако имате опит в организацията на такава комбинирана занималня ,моля споделете.Работех със 100% ромски класове и поради спецификата на етноса,невладеенето на езика съм давала "нормално" и "поносимо" по обем домашно по различните предмети.В предишното училище класните ръководители много се съобразявахме с колегата-възпитател.Винаги давахме еднакви домашни, вървяхме заедно по програмата.Сега съм в ново "по-елитно" училище,но е нещо страшно с домашните.То сборници,уч.тетрадки, че останали 1-2 задачи от учебника и те за домашно,а знаем от методиката,че дом.работа трябва да бъде не повече от половин час.Надявам се да свикна с всичко това,но засега ми е много объркано.Ще се радвам да си пишем.

Отговор

—————

Дата: 05.10.2009

Вложил: Е. Георгиежа

Заглавие: Ре: Това е!

Здравейте, Дани! Съжалявам че чак сега имам възможност да Ви отговоря. Моят опит като възпитател е от три години и затова не е много богат. За съжаление не съм работила със слети класове и това ми се вижда много трудно за организация.
На теория ( по планувани за деня дейности) самоподготовката трябва да се осъществява в рамките на 2 часа, но реално за това отива 80% от времето ни. Пишете пак, за да обменяме идеи. Поздрави, Елена

Отговор

—————

Дата: 05.10.2009

Вложил: E.Георгиева

Заглавие: Извинение

Извинявам се на публикувалите мнение за сайта. По невнимание изтрих написаното от вас. Обещавам повече да не се повтаря.
Аз.

Отговор

—————

Дата: 23.10.2009

Вложил: rumi

Заглавие: za gospoja Georgieva

Gospoja Georgieva e mnogo gobra.Tq vinagi ni pomaga s urocite i domashnite.Gospojata ni razdeli na 2 otbora.minalata sedmica bqha pobedilidivite kotki.Az sam edna otbora na divite kotki.Az mnogo se gordea s gospojata.

Отговор

—————





За връзка

Елена Георгиева

Асеновград 4230
ул"Захари Стоянов"7
СОУ 'Св.кн. Борис I"



   НАШЕТО УЧИЛИЩЕ

 

www.soukniazboris.info/